Wil je jouw verhaal vertellen of delen, maar weet je niet waar je moet beginnen of komt er veel op je af? Dan ben ik er voor jou.

Jij vertelt. Ik luister. Met aandacht en ruimte voor jou en jouw verhaal. Want ieder verhaal is het waard om gehoord te worden.

Jouw (familie)verhaal helder krijgen voor een huwelijk of afscheid?
Je hart luchten en vrijheid, opluchting en rust ervaren?
Vrijuit praten over jouw wensen rondom je afscheid?
Persoonlijke herinneringen tastbaar maken voor nu en later?
Floor 1

Ruimte en aandacht voor jouw verhaal

Ik geef je de ruimte om in alle rust te vertellen of door te geven wat voor jou belangrijk is. Dat doen we in jouw vertrouwde omgeving, op jouw favoriete plek of tijdens een wandeling.

Veiligheid en vertrouwen

Je kunt jouw verhaal veilig met mij delen. In vertrouwen, discreet en zonder oordeel.

Begeleiding en ondersteuning

Ik help je om je verhaal te vertellen en indien nodig helder te krijgen. Wil je een tastbaar geschenk van jouw verhaal? Samen bespreken we jouw wensen.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Luisteren, verbinden, begeleiden

Jouw verhaal

Deel jouw familieverhaal, verhalen over de liefde, keuzes, verdriet en geluk. Want jouw verhaal is het waard gehoord te worden. Voor jezelf of voor toekomstige generaties. Voor een huwelijk of een afscheid. Samen zorgen we ervoor dat jouw persoonlijke verhaal verteld wordt.

Hart luchten

Voel je dat je een stap wilt zetten om niet meer alleen te zijn met je verhaal? Dan ben ik er voor jou. Ik luister naar jou. Over je pijn, angst, schaamte of verdriet. Geef jouw verhaal een stem en ervaar hoe bevrijdend het is om je hart te luchten. En als je jouw verhaal wil delen met anderen, dan ben ik de hand in je rug.

Laatste wens

Je kunt vrijuit praten over je gedachten, gevoelens en wensen rondom jouw laatste levensfase. Hoe wil jij herinnerd worden? Welke verhalen en mensen zijn belangrijk, welke foto’s, teksten en muziek wil je bij dit moment? Samen kijken we naar hoe jouw verhaal verteld kan worden.

Schat vol verhalen

Als er veel op je afkomt en je nog zoveel te zeggen hebt, help ik je bij het tastbaar maken van kostbare verhalen en herinneringen in jouw speciale herinneringenbox. Ik begeleid je bij iedere stap. Samen creëren we jouw schat vol verhalen, om te bewaren en te koesteren.

Wat anderen zeggen

Wij wilden de familiegeschiedenis van ons ouderlijk huis op een bijzondere manier vastleggen. Onze ouders voelden zich meteen vertrouwd bij Floor om hun verhaal te delen en de emoties die daarbij loskwamen er te laten zijn. Het gevoel dat we de herinneringen die we in het huis hebben gemaakt te kunnen dlen met elkaar bla bla bla. Wat een prachtig cadeau voor onszelf en onze ouders!

Sara

Ik kan niet genoeg benadrukken hoe dankbaar ik ben dat ik de stap heb genomen om mijn verhaal te doen. Als er één woord is dat mijn ervaring zou beschrijven, dan is het wel ‘bevrijdend’. Vanaf het moment dat ik besloot mijn hart te luchten, voelde ik me meteen begrepen, gehoord en ondersteund.
Floor straalt rust en vertrouwen uit. Ze is discreet en lief en neemt alle tijd voor je.

Willem

Het samenstellen van mijn herinneringsbox vol verhalen was een ongelooflijk waardevolle en emotionele reis. Tijdens dit proces werd ik gestimuleerd om diep in mijn herinneringen te graven en na te denken over speciaal momenten en gebeurtenissen die mij hebben gevormd. Het resultaat? Een uniek geschenk voor mezelf en de mensen van wie ik hou.

Elisabeth

Hallo, ik ben Floor

Ik ben Floor Frank en woon met mijn gezin -een fantastische man en drie prachtige dochters- in Breda. Ik heb een grote liefde voor persoonlijke verhalen. Échte verhalen.

Mijn vader vertelde altijd prachtige verhalen. En hoewel ik zijn verhalen al honderd keer gehoord had, vond ik het een gemis dat we deze niet hebben bewaard. Ook zijn bepaalde dingen niet verteld. Uit liefde.

Mijn grootste drijfveer is om anderen te helpen hun verhaal te vertellen. Want ieder verhaal is het waard om gehoord te worden. Of het nu gaat om het levensverhaal van (groot)ouders, om moeilijke onderwerpen als pijn, verlies en schaamte of om herinneringen bewaren voor de mensen van wie je houdt. Ik help je jouw verhaal te vertellen en ondersteun je als je jouw verhaal wil vormgeven of delen met anderen.

Ook de onvertelde verhalen kunnen met mij worden gedeeld. In vertrouwen. Jij vertelt. Ik luister. Met aandacht en alle ruimte voor jou en jouw verhaal.

Mijn verhaal

Kijkje achter de schermen

Hoe werkt het?

Neem vrijblijvend contact op

Wil jij jouw persoonlijke verhaal delen? Herinneringen tastbaar maken, je afscheid regisseren of je hart luchten? Maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken? Ik help je graag!

Mail me jouw wensen en ideeën of maak een afspraak voor een vrijblijvend telefonisch gesprek.

Wensen bespreken

Via mail of telefonisch bespreken we jouw behoeften. Je krijgt een indruk van wat ik voor je kan betekenen.

Pas daarna beslis jij of ik jou verder kan helpen. Als je gevoel goed is en je vertrouwt erop dat je mij je verhaal wilt vertellen, dan maken we een vervolgafspraak.

Ruimte voor jouw verhaal

We kunnen eenmalig afspreken of vaker.
Als je voor een 1-op-1 traject kiest, dan gaan we met alle ruimte en aandacht voor jou stilstaan bij wat voor jouw belangrijk is. Samen jouw verhaal naar boven halen en wensen concreet maken. Voor dit maatwerktraject bespreken we alle mogelijkheden op het gebied van de locatie, de werkvorm en het (indien gewenst) tastbare geschenk wat bij jou en jouw verhaal past.

Hoe kan ik je helpen

 

Jij Vertelt. Ik luister. Samen ontdekken we de kracht van jouw verhaal.


Lees meer

Jouw verhaal

Wil jouw persoonlijke (familie)geschiedenis delen en bewaren voor de volgende generatie?

Wil je jouw verhaal helder krijgen voor een speciale gelegenheid zoals een huwelijk of een afscheid?

Wil je na je scheiding jouw kant van het verhaal vertellen voor je (nu nog te jonge) kinderen?

Jouw verhaal het waard is om gehoord te worden.

Hoe kan ik je helpen?
Jouw verhaal is uniek en waardevol. Het is een verzameling van ervaringen, herinneringen en emoties die jou hebben gevormd tot wie je vandaag bent. Of het nu gaat om je persoonlijke groei, je familiegeschiedenis, je levensavonturen of belangrijke mijlpalen. Ik ben er voor je om je te helpen bij het helder krijgen van jouw verhaal.

Wat levert het je op?
Het delen van je persoonlijke verhaal is een waardevol proces dat je in staat stelt om jezelf beter te begrijpen, om verbinding te maken met anderen en om –indien gewenst- een blijvende herinnering achter te laten voor de toekomst. Samen zorgen we er dan voor dat jouw persoonlijke verhaal verteld wordt.

Hoe werkt het?
Via mail of tijdens een vrijblijvend telefonisch gesprek bespreken we jouw wensen en ideeën. Als jouw gevoel goed is, dan maken we een vervolgafspraak. In jouw vertrouwde omgeving, op locatie of tijdens een wandeling krijg je alle ruimte om te vertellen over thema’s, en gebeurtenissen en lessen die voor jou belangrijk zijn. Als je jouw verhaal wil opnemen of delen, dan zal ik je begeleiden bij het identificeren van de belangrijkste elementen en helpen bij het structureren van je verhaal, zodat het betekenisvolle manier kan worden gedeeld of bewaard.

Hart luchten

Wil je een stap zetten om niet meer alleen te zijn met je verhaal?

Wil je vrijheid, opluchting en rust ervaren?

Wil je jouw pijn niet doorgeven aan de volgende generatie?

Wil je eerst je verhaal aan een ander vertellen voordat je het aan je omgeving kunt vertellen?

Ervaar hoe bevrijdend het is om je hart te luchten.

Hoe kan ik je helpen?
Ik help je door je een veilige omgeving te bieden, waarin jij jezelf kunt zijn en vertelt wat er in je hart leeft. Ik neem de tijd om echt naar je te luisteren. Te begrijpen wat voor jou belangrijk is. Ik luister niet alleen naar je, maar zorg ervoor dat je je gehoord voelt.. Praten is cruciaal. Over je verdriet, schaamte, schuldgevoel, eenzaamheid, angst. Je kunt je pijn, verlies of het trauma herstellen door het een stem te geven.

Wat levert het je op?
Je creëert ruimte in jezelf en je voelt je lichter
Leef zonder verborgenheden en geheimen
Je voelt je vrij van schaamte
Je kinderen kunnen onbezwaard en vrij hun eigen pad bewandelen
Zodra je praat over een trauma of een groot en impactvol geheim, begint het verwerkingsproces al.

Hoe werkt het?
Via mail of tijdens een vrijblijvend telefonisch gesprek bespreken we jouw wensen en behoeften. Als er een klik is en je hebt het vertrouwen om jouw verhaal met mij te delen, dan maken we een vervolgafspraak. In jouw vertrouwde omgeving, op locatie of tijdens een wandeling krijg je alle ruimte om te vertellen waar je mee rondloopt. Dat kan eenmalig zijn of vaker.
We sluiten af met een afspraak over hoe ik je verder kan helpen. Zo kan ik je bijvoorbeeld ondersteunen als je jouw verhaal wilt delen met anderen. Je verhaal kan de nodige emoties met zich meebrengen. Dan kan het fijn zijn dat er iemand is die naast je staat. Ik ben die hand in je rug en je spreekbuis als het jezelf even niet lukt.

Laatste wens

Wil je vrijuit kunnen praten over je gedachten, gevoelens en wensen rondom de laatste levensfase?

Wil je dat alles gezegd is voordat het te laat is?

Wil je bewust stilstaan over hoe je herinnerd wil worden?

Wil je de regie over je eigen afscheid?

Hoe kan ik je helpen?
De laatste levensfase is een tijd van reflectie, het delen van verhalen en het leggen van waardevolle verbindingen. Het is een periode waarin je de mogelijkheid hebt om je leven op jouw eigen unieke manier af te sluiten.. Ik bied je een veilige omgeving waarin jij jezelf kunt zijn en vertelt wat er in je hart leeft. We zullen samen jouw wensen verkennen. Dit kan variëren van het vormgeven van een levensverhaal tot het bepalen van de inhoud van een bijzondere viering of een afscheid. Ik ben er om naar je te luisteren, je te adviseren en je te begeleiden bij elke stap van dit proces. Samen zullen we jouw wensen en behoeften in kaart brengen, zodat Neem gerust contact met me op voor een kennismakingsgesprek. Samen kunnen we bespreken hoe ik je kan ondersteunen bij jouw wensen rondom de laatste levensfase. Laten we ervoor zorgen dat jouw nalatenschap een afspiegeling is van wie je werkelijk bent en hoe je geleefd hebt.

Wat levert het je op?
Je hebt de controle over hoe je herinnerd wordt en hoe je deze belangrijke levensfase ervaart
Je hebt de regie over de dingen die voor jou belangrijk zijn
Je houdt herinneringen levend
Het ophalen en delen van herinneringen kan troost bieden

Hoe werkt het?
Via mail of tijdens een vrijblijvend telefonisch gesprek bespreken we jouw wensen en behoeften. Als er een klik is en je hebt het vertrouwen om jouw verhaal met mij te delen, dan maken we een vervolgafspraak. In jouw vertrouwde omgeving, op locatie of tijdens een wandeling krijg je alle ruimte om jouw gedachten en wensen te bespreken.. Samen bespreken we he ik je kan ondersteunen en begeleiden.

Schat vol verhalen

Wil je persoonlijke herinneringen en unieke verhalen bewaren?

Wil je een waardevol cadeau om door te geven aan toekomstige generaties?

Wil je iets tastbaars achterlaten voor de mensen van wie je houdt?

Hoe kan ik je helpen?
Ik help je bij het tastbaar maken van kostbare herinneringen. Het samenstellen van jouw herinneringsbox is is een waardevolle en persoonlijke manier om verhalen te bewaren en te koesteren, emotionele steun te bieden en te helpen bij persoonlijke groei.

  • Vervolgens gaan we aan de slag met het verzamelen en organiseren van de herinneringen. Ik zorg ervoor dat alles op een mooie en overzichtelijke manier wordt gepresenteerd, zodat de essentie en betekenis van elke herinnering tot uiting komt. Samen kunnen we fotoalbums maken, brieven inlijsten, souvenirs op een speciale manier tentoonstellen, en nog veel meer.
  • Ik geloof dat het bewaren van herinneringen niet alleen gaat om het behouden van fysieke objecten, maar ook om het koesteren van de emoties en verhalen die erachter schuilgaan. Daarom bied ik ook begeleiding en ondersteuning op emotioneel vlak. Het kan soms moeilijk zijn om afscheid te nemen van bepaalde items of herinneringen, en ik sta klaar om je door dit proces heen te helpen.
  • Mijn doel is om ervoor te zorgen dat jouw herinneringsbox een waardevolle schat wordt, die je keer op keer kunt openen om terug te kijken op de mooie momenten in je leven. Samen kunnen we ervoor zorgen dat jouw persoonlijke herinneringen op een betekenisvolle manier worden bewaard en gekoesterd.


Wat levert het je op?

  • Het is een reis die je dichter bij jezelf en je geliefden brengt, en een manier om de betekenisvolle momenten in het leven te vieren en te koesteren.
  • Door herinneringen te delen, zorg je ervoor dat de mensen en de verhalen die belangrijk voor ons zijn, niet vergeten worden
  • Het ophalen en delen van herinneringen biedt troost, vooral bij verlies of moeilijke tijden
  • Door het terugblikken op mooie momenten en deze te delen met anderen, voel je je dankbaar

Hoe werkt het?
Via mail of tijdens een vrijblijvend telefonisch gesprek bespreken we jouw wensen en behoeften. Als het goed voelt voor je, dan maken we een vervolgafspraak waarin we jouw wensen en behoeften bespreken. Misschien heb je al een idee van wat je wilt bewaren, of heb je wat begeleiding nodig bij het maken van keuzes. Ik help je bij het verzamelen en organiseren van de herinneringen. Samen zorgen we ervoor dat alles op een mooie manier wordt gepresenteerd, zodat de essentie en betekenis van elke herinnering tot uiting komt, zodat zorgen dat jouw persoonlijke herinneringen op een betekenisvolle manier worden bewaard en gekoesterd, zodat jouw persoonlijke herinneringen op een betekenisvolle manier worden bewaard en gekoesterd.

Hier komt Instagramfeed

Ik leer je graag kennen!

Voel je dat ik jou kan helpen? Of wil je even overleggen of ik je kan ondersteunen? Aarzel niet om contact op te nemen.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Contact

Mail welkom@indestoel.nl

Instagram @indestoel.nl

KvK 12344567

BTW 123456789

Sitemap

Hoe kan ik je helpen

Hoe werk ik

Over mij

Ervaringen van anderen

Contact